Kontakt og privatlivspolitik

Behandlingsklinikken Sensations v/ Julie Wolf Broge

  • Ergoterapeut med amerikansk speciale i børnebehandling.
  • Dansk autorisation.
  • Kranio-Sakral Terapeut, RAB godkendt, uddannet i muskelbehandling og bindevævsmassage, organmassage samt KST-teknikker.
  • Børneyogalærer uddannet i terapeutisk yoga til børn/unge
  • Aut. Spædbørnsmassage Instruktør
  • Stimulastik instruktør

 

Sensations v/ Julie W. Broge
Kongens Vænge 77
3400 Hillerød
 
E-mail: info@sensations.dk

Tlf. +45 21 46 76 21

Skriv venligst en email eller læg  en besked på telefonsvarer, gerne udelukkende med navn og tlf. nr. og hvorvidt man ønskes at blive ringet op.

På denne måde følges de gældende regler for Persondatalovens lovpligtige privatlivspolitik.

I forhold til politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

Hos Sensations er der fokus på at behandle alle oplysninger på den bedste og mest sikre måde. Sensations følger de gældende regler ift lovgivning.

Der er meget begrænset brug af personlige oplysninger. Til tider indsamler Sensations dog personlige oplysninger, der kun indsamles efter frivillig accept fra dig, dvs samtykke. Disse kan omfatte: navn, adresse, telefonnr, emailadresse og simple, relevante notater ift opgaven. De indsamles i afgrænsede tidsrum og til afgrænsede aftaler/formål. Oplysningerne opbevares ift gældende lovgivning.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte, er der altid plads til at takke nej og til at bede om at få slettet de data, som har været gemt. Dog med forbehold ift gældende lovgivning indenfor f.x. journalopbevaring og regnskab.