Tilbud til børnehaver m.fl.

Freelance praksis som ergoterapeut

Som freelance ergoterapeut, har Julie valgt at specialisere sig i den ergoterapeutiske indsats og udviklingsfremmende tiltag i forhold til børn.

Et område, som har særligt interesse, er indsatsen i forhold til for tidligt fødte børn (præmature børn).

Julie har også erfaringer med hensigtsmæssig indretning af det lille barns daglige omgivelser, sanserum i børnehaver og sansehaver i børnehaver og vuggestuer.

Sanseintegration / Sansemotorik

Tilbud til børnehaver m.fl. om udredning og behandling af børn med sanseintegrations / sansemotoriske vanskeligheder samt forsinkning i den normale udvikling.
 
Alle, der beskæftiger sig med børn, ser dem: børn som ved deres adfærd skiller sig ud fra andre  "normale" børn og skaber problemer både for dem selv og deres omgivelser.
Nogle af disse børn kan have sanseintegrations og eller sansemotoriske vanskeligheder.

Børneterapeutisk behandling

Undertegnede tilbyder at udrede disse børns aktivitetsproblemer og vanskeligheder med henblik på at afdække, hvorvidt der er behov for behandling af det enkelte barn, eller om rådgivning og vejledning til barnets forældre og  pædagoger i dets institution er påkrævet. Behandling, rådgivning og vejledning tager udgangspunkt i barnets nærmiljø, daglige aktiviteter, interesser og ressourcer..

Sansehaver og Sanserum

Jeg har erfaring i implementering af sansehave og  sanserum projekter og jeg kan som konsulent støtte institutionene i at nå frem til en  løsning, som er  tilpasset den enkelte institutions behov og ressourcer.
Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere information.
 
Massage og Kropsbehandling

Tilbud til børnehavepersonale, dagplejemødre, med flere.
Jeg tilbyder personalet massage og kropsterapi, herunder Kranio-Sakral Terapi, som er en blid, men dybdegående form for manuel behandling. Formålet med kropsterapien er, at opnå afspænding og afstressning samt styrke kroppen og psyken hos personalet. Det har vist sig, at kropsterapi /massage som personalepleje, har været med til at reducere sygefræværet. Behandlingen finder sted i min klinik, og der kan deles om et klippekort.

Undervisning

Jeg har også erfaring med undervisning af  daginstitutionspersonale i massage samt i "terapeutisk berøring som pædagogisk metode", hvor børn lærer at vise omsorg overfor hinanden samt at respektere hinandens grænser.  Børn som bliver masseret og som selv lærer at massere er oftest mere omsorgsfulde overfor andre og bedre til at løse konflikter uden at gribe til aggressive handlinger. Børn som bliver masseret opnår en bedre krops-og selvopfattelse.

Se Kontakt information