Kontakt og privatlivspolitik

Bemærk omkring sikker e-mail korrespondance.

Anvend venligst dette link til sikker e-mail korrespondance, hvis du skriver en mail med personhenførbare eller personfølsomme informationer: https://ezme.io/u/qt/eY9r

Behandlingsklinikken Sensations v/ Julie Wolf Broge

  • Ergoterapeut med amerikansk speciale i børnebehandling.
  • Dansk autorisation.
  • Kranio-Sakral Terapeut, RAB godkendt, uddannet i muskelbehandling og bindevævsmassage, organmassage samt KST-teknikker.
  • Børneyogalærer certificeret i terapeutisk yoga til børn/unge
  • Aut. Spædbørnsmassage Instruktør
  • Stimulastik instruktør

 

Sensations v/ Julie W. Broge

Kongens Vænge 77
3400 Hillerød
 
Link til sikker mail via EasyMe:  https://ezme.io/u/qt/eY9r

Tlf. +45 21 46 76 21

Anvend venligst ovenstående link til sikker mail (kopier i din browser, hvis ikke den aktiveres her) eller læg evt. en besked på telefonsvarer (udelukkende med navn og tlf. nr. og hvorvidt man ønskes at blive ringet op).

Kontaktoplysninger optages, når der oprettes en journal hos EasyMe. Du vil blive bedt om samtykke til at oprette en digital journal.

Således  følges de gældende regler for Persondatalovens lovpligtige privatlivspolitik.

I forhold til politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

Hos Sensations er der fokus på at behandle alle oplysninger på den bedste og mest sikre måde. Sensations følger de gældende regler ift lovgivning.

Der er meget begrænset brug af personlige oplysninger. Til tider indsamler Sensations dog personlige oplysninger, der kun indsamles efter frivillig accept fra dig, dvs samtykke. Disse kan omfatte: navn, adresse, telefonnr, emailadresse og simple, relevante notater ift opgaven. De indsamles i afgrænsede tidsrum og til afgrænsede aftaler/formål. Oplysningerne opbevares ift gældende lovgivning.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte, er der altid plads til at takke nej og til at bede om at få slettet de data, som har været gemt. Dog med forbehold ift gældende lovgivning indenfor f.x. journalopbevaring og regnskab.