Mor-Barn massage

Tilbud til alle nybagte mødre og deres spædbørn, gerne fra lige efter fødslen, men også lidt senere.
 
Der behøver ikke at være nogle "problemer", tilbuddet er tiltænkt enhver, som har født og har brug for omsorg og forkælelse. Derfor er Mor & Barn Massage en fin gave idé til den nybagte mor.
 
Mor & Barn Massage - programmet i grove træk:

 • Omsorg omkring den nybagte mor og barn er en mangelvare i vores moderne samfund, hvor bedstemødre som oftest arbejder eller bor langt væk fra deres døtre.
 • Det er en god idé at have nogen, som kan tage sig af barnet  efter barnet har fået massage, så moren kan slappe helt af under massagen, men  det er ikke en forudsætning. Når først barnet har fået massage og dækket sine basale behov, vil det i reglen kunne slappe af i moderens nærvær.
 • I Julie's udgave af Mor & Barn Massage strækker massagen sig over 5 uger  (eller evt. enkelte seancer) og består af en ugentlig seance på 2 timer, hvor:
 1. barnet først bliver masseret af moren (½ times undervisning i én del af massagen ad gangen, eksempelvis benmassagen, som skal øves i den næste uges tid) 
 2. barnet enten overtages af nogen, eller puttes i nærheden af moren
 3. moderen får en kombination af afspænding, blid massage og bindevævsmassage over hele kroppen inkl. ansigtet, samt  kranio-sakral terapi, hvis denne behandlingsform ønskes.
 4. moren bliver masseret mange lange rytmiske bevægelser indtil kroppen til sidst bliver helt dækket af lun olie, og moren kan pakkes ind i lagner og tæpper.
 5. der hygges med en kop thé og snakkes om dagligdagen som nybagt mor.

Der er også mange situationer, hvor Mor & Barn Massage vil  have en terapeutisk effekt:

 • Bækkenløsningsproblemer som fortsætter efter fødslen
 • Efter en  traukmatisk fødselsoplevelse, hvor fødslen har været hård ved enten moderen eller barnet eller begge parter.
 • Hvor den første kontakt af en eller anden grund er blevet forstyrret, og forældrene ikke har kunnet være sammen med barnet i den første tid (se pjecen vedlagt).
 • Massagen har vist sig at have terapeutiske effekter, især mavemassagen som kan lindre ved mavekneb og kolikbesvær
 • I tilfælde af en psykisk krise omkring pludseligt at være forældre.
 • I tilfælde af at barnet ikke trives eller udvikler sig, som det skal (her kunne der være tale om et samarbejde med eksempelvis sundhedsplejersken eller den praktiserende læge).

Julie har også mangeårig erfaring som børneergoterapeut og arbejdet som kropsterapeut siden 2000; hun er vant til at lytte og rådgive omkring problemstillinger i småbørnsfamilier. Hun har tidligere haft et samarbejde med et privatdrevet familiecenter (Apollon), hvor der blev taget hånd om familier med diverse problemstillinger.
 
Julie ser helst, at Mor & Barn Massage foregår i Julies egne kliniklokaler, idet det er lettest for den nybagt mor at abstrahere fra pligterne i andre afslappende lokaler end i eget hjem.
 
Mor & Barn Massagen kan afregnes per gang, men forløbet er lagt an på 5 uger i træk . Antal gange aftales individuelt med Julie.
Gavekort udstedes. 

Se kontakt information